Zobrazeno 1 - 10
of 201
pro vyhledávání: '"Georgiou, Constantinos A."'
Autor:
Pappa, Eleni C., Kondyli, Efthymia, Pappas, Athanasios C., Kyriakaki, Panagiota, Zoidis, Evangelos, Papalamprou, Lida, Karageorgou, Agori, Simitzis, Panagiotis, Goliomytis, Michael, Tsiplakou, Eleni, Georgiou, Constantinos A.
Publikováno v:
Dairy; Sep2024, Vol. 5 Issue 3, p436-450, 15p
Autor:
Drivelos, Spiros A., Danezis, Georgios P., Halagarda, Michał, Popek, Stanisław, Georgiou, Constantinos A.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2021 338
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Drivelos, Spiros A., Danezis, Georgios P., Haroutounian, Serkos A., Georgiou, Constantinos A.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2016 213:238-245
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alexandri, Maria, Papapostolou, Harris, Komaitis, Michael, Stragier, Lutgart, Verstraete, Willy, Danezis, Georgios P., Georgiou, Constantinos A., Papanikolaou, Seraphim, Koutinas, Apostolis A.
Publikováno v:
In Bioresource Technology August 2016 214:504-513
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 August 2016 204:513-520
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Trifković Kata T., Łękawska-Andrinopoulou Lucyna, Bugarski Branko M., Georgiou Constantinos A.
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 69, Iss 4, Pp 355-359 (2015)
Aspartame is an artificial sweetener of low caloric value (approximately 200 times sweeter than sucrose). Aspartame is currently permitted for use in food and beverage production in more than 90 countries. The application of aspartame in food prod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58a2fc8f40fa45ed8f3d9d461ffa0d14