Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"Georgescu, Cecilia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Georgescu, Cecilia1 (AUTHOR) cecilia.georgescu@ulbsibiu.ro, Frum, Adina2 (AUTHOR) cecilia.georgescu@ulbsibiu.ro, Virchea, Lidia-Ioana2 (AUTHOR), Sumacheva, Anastasiia3 (AUTHOR), Shamtsyan, Mark3 (AUTHOR), Gligor, Felicia-Gabriela2 (AUTHOR), Olah, Neli Kinga4 (AUTHOR), Mathe, Endre4,5 (AUTHOR), Mironescu, Monica1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Aug2022, Vol. 27 Issue 15, p4986-4986. 18p.
Autor:
Pisoschi, Aurelia Magdalena, Pop, Aneta, Georgescu, Cecilia, Turcuş, Violeta, Olah, Neli Kinga, Mathe, Endre
Publikováno v:
In European Journal of Medicinal Chemistry 1 January 2018 143:922-935
Autor:
Mironescu Monica, Georgescu Cecilia
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 30, p 01011 (2021)
In this research, essential oils (EOs) were extracted through steaming from aerial parts of three plants: basil (Ocinum basilicum L.), peppermint (Mentha piperita L.) and oregano (Origanum vulgare L.) form Sibiu County, Romania. The GC-MS analysis in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6eedce7b0b8247ada80e93bf8c1f3cbc
Autor:
Virchea Lidia-Ioana, Gligor Felicia Gabriela, Frum Adina, Mironescu Monica, Myachikova Nina I., Georgescu Cecilia
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 40, p 02004 (2021)
Melissa officinalis L. called in popular language lemon balm is a medicinal plant belonging to the Lamiaceae family. The plant contains a variety of bioactive compounds among which volatile oils, flavonoids and phenolic acids. These are responsible f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aed673992adc406db596822627962ab7
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 18, Iss 2, Pp 85-91 (2014)
The present communication contains research and experimental investigations regarding the labelling process of dairy products in tight relation with the national and European legislative requirements. Two methods have been used during the marketing r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62cec8c5c86c4e5ea0e3b297f2313f24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.