Zobrazeno 1 - 10
of 900
pro vyhledávání: '"Georgantzis, N."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Agnoli L; School of Wine & Spirits Business, Burgundy School of Business, Université Bourgogne Franche-Comté, CEREN, EA 7477, 29 Rue Sambin, Dijon 21000, France., Urquhart E; Science Systems and Applications, Inc., Ocean Ecology Laboratory, NASA Goddard Space Flight Center, 8800 Greenbelt Rd, Greenbelt 20771, MD, USA., Georgantzis N; School of Wine & Spirits Business, Burgundy School of Business, Université Bourgogne Franche-Comté, CEREN, EA 7477, 29 Rue Sambin, Dijon 21000, France., Schaeffer B; U.S. Environmental Protection Agency, Office of Research and Development, 109 TW Alexander Dr, Durham 27709, NC, USA., Simmons R; Faculty of Social Science, University of Stirling, Stirling FK9 4LA, Scotland, United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland., Hoque B; Environment and Population Research Centre, 1, 7 Block #E, Dhaka 1207, Bangladesh., Neely MB; Global Science and Technology, Inc., 7501 Greenway Center Dr. #1100, Greenbelt 20770, MD, USA., Neil C; Scottish Environment Protection Agency, The Castle Business Park, Strathallan House, Stirling FK9 4TZ, Scotland, United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland., Oliver J; U.S. Environmental Protection Agency, Office of Water, Office of Science and Technology, 1200 Pennsylvania Avenue NW, Washington, DC 20004, USA., Tyler A; Scotland's International Environment Centre, Faculty of Social Science, University of Stirling, Stirling FK9 4LA, Scotland, United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland.; Faculty of Social Science, University of Stirling, Stirling FK9 4LA, Scotland, United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland.
Publikováno v:
Technological forecasting and social change [Technol Forecast Soc Change] 2023 Apr; Vol. 189, pp. 1-13.
This study investigated the effects of ill-health and disability in Activities of Daily Living (ADL) on the post-harvest wage employment participation of working-age smallholder agricultural households' members in Nigeria. Panel datasets of the Niger
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::382e174d2e493e333deb0802ee3ca2e8
Publikováno v:
Scientific Reports
r-FHPC. Repositorio Institucional de Producción Científica de la Fundación del Hospital Provincial de Castellón
instname
r-FHPC. Repositorio Institucional de Producción Científica de la Fundación del Hospital Provincial de Castellón
instname
This study reports experimental results from a clinical sample of patients with a cocaine-related disorder and dual diagnosis: Schizophrenia and Anti-Social Personality Disorder. Both types of patients as well as a non-clinical group of students perf
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::e5e7bba282fd3830a9aeca5f0be06967
https://fundanet.fhpcs.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=1306
https://fundanet.fhpcs.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=1306
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Visalli M; Centre des Sciences du Goût et de l'Alimentation, AgroSup Dijon, CNRS, INRAE, Université Bourgogne Franche-Comté, Dijon F-21000, France.; INRAE, PROBE research infrastructure, ChemoSens facility, Dijon F-21000, France., Dubois M; Burgundy School of Business, CEREN, EA 7477, Université Bourgogne Franche-Comté, 29 rue Sambin, BP 50608, Dijon Cedex 21006, France.; Avenue Leon Duguit - Bâtiment H, Université de Bordeaux, BSE (UMR CNRS 6060), Pessac 33608, France., Schlich P; Centre des Sciences du Goût et de l'Alimentation, AgroSup Dijon, CNRS, INRAE, Université Bourgogne Franche-Comté, Dijon F-21000, France.; INRAE, PROBE research infrastructure, ChemoSens facility, Dijon F-21000, France., Ric F; Faculté de Psychologie et Laboratoire de Psychologie (EA4139), University of Bordeaux, Bordeaux 33000, France., Cardebat JM; Avenue Leon Duguit - Bâtiment H, Université de Bordeaux, BSE (UMR CNRS 6060), Pessac 33608, France.; INSEEC School of Business and Economics, H19, quai de Bacalan, Bordeaux 33000, France., Georgantzis N; Burgundy School of Business, CEREN, EA 7477, Université Bourgogne Franche-Comté, 29 rue Sambin, BP 50608, Dijon Cedex 21006, France.
Publikováno v:
Data in brief [Data Brief] 2022 Dec 31; Vol. 46, pp. 108873. Date of Electronic Publication: 2022 Dec 31 (Print Publication: 2023).
Autor:
Luo, Rosalie1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Academy of Management Perspectives. Sep2024, p1-19. 19p.
Autor:
Georgantzis N; Burgundy School of Business, Dijon, France.; Laboratorio de Economia Experimental, Universitat Jaume I Castellon, Castellón de la Plana, Spain., Jaber-Lopez T; EconomiX, University Paris Nanterre, UPL, Paris, France., Rodriguez-Lara I; Teoría e Historia Económica, Campus de la Cartuja, University of Granada, Granada, Spain.; Teoría e Historia Económica, Campus El Ejido, University of Malaga, Malaga, Spain.
Publikováno v:
Frontiers in psychology [Front Psychol] 2022 Feb 09; Vol. 13, pp. 853653. Date of Electronic Publication: 2022 Feb 09 (Print Publication: 2022).