Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Geng Chengxin"'
Autor:
Wang, Zhe1 (AUTHOR), Geng, Chengxin1 (AUTHOR), Bian, Yuan1 (AUTHOR), Zhang, Guangyu1 (AUTHOR), Zheng, Chunli1,2 (AUTHOR) zhengchunli1979@163.com, An, Chunjiang3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 7/4/2022, Vol. 12 Issue 1, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lu, Hedong1,2 (AUTHOR), Yang, Panping1 (AUTHOR), Zhong, Mengyuan1 (AUTHOR), Bilal, Muhammad1 (AUTHOR), Xu, Hai1 (AUTHOR), Zhang, Qihan1 (AUTHOR), Xu, Jiangnan1 (AUTHOR), Liang, Naiguo1 (AUTHOR), Liu, Shuai1 (AUTHOR), Zhao, Li1 (AUTHOR), Zhao, Yuping1 (AUTHOR) zhaoyuping@hyit.edu.cn, Geng, Chengxin1 (AUTHOR) 12180041@hyit.edu.cn
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. May2023, Vol. 11 Issue 5, p2186-2196. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Reports; 7/4/2022, Vol. 12 Issue 1, p1-14, 14p
Autor:
Geng Chengxin, Muhammad Bilal, Hai Xu, Yuping Zhao, Hedong Lu, Panping Yang, Shunxian Chen, Weibo Luo, Ruili Li, Zhao Li, Shuai Liu, Chengyuan Gu
Publikováno v:
Molecules
Volume 26
Issue 20
Molecules, Vol 26, Iss 6309, p 6309 (2021)
Volume 26
Issue 20
Molecules, Vol 26, Iss 6309, p 6309 (2021)
Fengycin, as a lipopeptide produced by Bacillus subtilis, displays potent activity against filamentous fungi, including Aspergillus flavus and Soft-rot fungus, which exhibits a wide range of potential applications in food industries, agriculture, and
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2016, Vol. 40 Issue 6, p1364-1369. 6p.