Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Genc, Seda"'
Publikováno v:
In Heliyon June 2023 9(6)
Autor:
Genc, Mahmut, Genc, Seda
Publikováno v:
British Food Journal, 2019, Vol. 121, Issue 3, pp. 725-737.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-07-2018-0470
Autor:
Yildirim, Nurdan, Genc, Seda
Publikováno v:
In Energy Conversion and Management 1 October 2017 149:698-705
Publikováno v:
In Applied Thermal Engineering 5 May 2017 117:511-521
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Impacts of sodium chloride reduction in tomato soup system using potassium chloride and amino acids.
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2019, Vol. 37 Issue 2, p93-98. 6p.
Autor:
Genc, Seda1 (AUTHOR) seda.genc@yasar.edu.tr, Hepbasli, Arif2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Drying Technology. 2015, Vol. 33 Issue 7, p865-875. 11p. 2 Diagrams, 2 Charts, 5 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.