Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Genay M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Genay, M., LECOMTE, Xavier, Briard-Bion, Valérie, Jardin, Julien, Lortal, Sylvie, Gagnaire Soumet, Valérie, Dary, A.
Publikováno v:
19 ième colloque du Club des bactéries lactiques 2013
19 ième colloque du Club des bactéries lactiques 2013, Oct 2013, Bordeaux, France. 2013
19 ième colloque du Club des bactéries lactiques 2013, Oct 2013, Bordeaux, France. 2013
La croissance en lait de [i]S. thermophilus[/i] et[i] Lb. helveticus[/i] dépend de leur système protéolytique, notamment de CEP (Cell Envelope Proteinase) qui hydrolysent les caséines en peptides.[i] Lb. helveticus et S. thermophilus[/i] présent
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::88673398d01a05b0155d38e5ed4522f5
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01190684
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01190684
Autor:
LECOMTE, Xavier, Genay, M., Briard-Bion, Valérie, Jardin, Julien, Lortal, Sylvie, Gagnaire Soumet, Valérie, Dary, A.
Publikováno v:
8. NIZO Dairy Conference Functional Enzymes for Dairy Applications
8. NIZO Dairy Conference Functional Enzymes for Dairy Applications, Sep 2013, Papendal, Netherlands. 2013
8. NIZO Dairy Conference Functional Enzymes for Dairy Applications, Sep 2013, Papendal, Netherlands. 2013
Streptococcus thermophilus and Lactobacillus helveticus are lactic acid bacteria (LAB) used in fermented dairy products as co-starters. Their growth depends on the supply of amino acids by a proteolytic system, which contains cell envelope proteinase
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f6433304b025beadbb2678e2272eaa5e
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01209503
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01209503
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.