Zobrazeno 1 - 10
of 225
pro vyhledávání: '"Gemlik"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Engin MERİÇ, Zeki Ü. YÜMÜN, Atike NAZİK, Enis K. SAGULAR, Mehmet Baki YOKEŞ, Yeşim BÜYÜKMERİÇ, Ayşegül YILDIZ, Gülin YAVUZLAR
Publikováno v:
Bulletin of the Mineral Research and Exploration, Vol 161, Iss 161, Pp 121-149 (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b237cb46393e450abeb4066b58767e9a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 32, Issue: 4 843-852
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
In this study, the effect of storage at different times and temperatures on in vitro olive pollen germination was investigated. Pollens of Gemlik and Domat cultivars and GE119 and GK138 genotypes were stored at +4 °C, -20 °C, and -80 °C for 7, 35,
Publikováno v:
International Journal of Secondary Metabolite, Vol 4, Iss 3, Special Issue 1, Pp 195-204 (2017)
There is a considerably interest on some fruits and leaves extracts such as olive leaf, due to their beneficial health effects. Olive leaf has been consumed as tea for many years. However, the studies on volatile compounds (VCs) of leaves are scarce.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fab10f5631824545bcf4835f7c038ea8
Autor:
Dokuzlu, Sertac
Publikováno v:
British Food Journal, 2016, Vol. 118, Issue 9, pp. 2074-2085.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-09-2015-0341