Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"Gemede Habtamu Fekadu"'
Autor:
Gemede Habtamu Fekadu, Birhanu Etana
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 24, Iss 2, Pp 195-204 (2020)
The study was aimed to evaluate nutritional compositions, anti- nutritional factors and antioxidant properties of lima bean accessions grown in East Shoa Zone, Ethiopia. The lima bean accessions were studied and compared for their nutritional composi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6e036b016964af6beb3e9ec96a2f6e1
Autor:
Urugo, Markos Makiso, Yohannis, Eyasu, Teka, Tilahun A., Gemede, Habtamu Fekadu, Tola, Yetenayet B., Forsido, Sirawdink Fikreyesus, Tessema, Ararsa, Suraj, Mohammed, Abdu, Jemal
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research December 2024 18
Autor:
Gemechu, Bekuma, Keyata, Ebisa Olika, Geleta, Tamirat Endale, Gemede, Habtamu Fekadu, Bayata, Adugna
Publikováno v:
In Applied Food Research June 2024 4(1)
Autor:
Begna, Olkeba1 (AUTHOR), Gemede, Habtamu Fekadu2 (AUTHOR), Motuma, Aboma3 (AUTHOR), Shibiru, Tesfaye4 (AUTHOR), Tilahun, Temesgen4 (AUTHOR), Bobo, Firew Tekle5 (AUTHOR), Fite, Meseret Belete5 (AUTHOR) meseretphd2014@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Health, Population & Nutrition. 5/20/2024, Vol. 43 Issue 1, p1-7. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gemede, Habtamu Fekadu1 (AUTHOR), Yazew, Tamiru2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 9/11/2023, p1-9. 9p.
Publikováno v:
Scientific World Journal; 9/7/2024, Vol. 2024, p1-11, 11p