Zobrazeno 1 - 10
of 251
pro vyhledávání: '"Gele, M."'
Autor:
Grelet, C., Larsen, T., Crowe, M.A., Wathes, D.C., Ferris, C.P., Ingvartsen, K.L., Marchitelli, C., Becker, F., Vanlierde, A., Leblois, J., Schuler, U., Auer, F.J., Köck, A., Dale, L., Sölkner, J., Christophe, O., Hummel, J., Mensching, A. *, Fernández Pierna, J.A., Soyeurt, H., Calmels, M., Reding, R., Gelé, M., Chen, Y., Gengler, N., Dehareng, F. ‡
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science March 2024 107(3):1669-1684
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sanchez, M.P., Ferrand, M., Gelé, M., Pourchet, D., Miranda, G., Martin, P., Brochard, M., Boichard, D.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science August 2017 100(8):6371-6375
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sanchez, M.P., Govignon-Gion, A., Ferrand, M., Gelé, M., Pourchet, D., Amigues, Y., Fritz, S., Boussaha, M., Capitan, A., Rocha, D., Miranda, G., Martin, P., Brochard, M., Boichard, D.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science October 2016 99(10):8203-8215
Autor:
Grelet, C., Bastin, C., Gelé, M., Davière, J.-B., Johan, M., Werner, A., Reding, R., Fernandez Pierna, J.A., Colinet, F.G., Dardenne, P., Gengler, N., Soyeurt, H., Dehareng, F.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science June 2016 99(6):4816-4825
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laithier, Cécile, El Jabri, Mohammed, Wolf, V., Gaüzere, Y., Cuvillier, I., Buchin, F., Rolet-Répécaud, Odile, Beuvier, Eric, Trossat, P., Notz, Eric, Lecomte, C., Laurent, Claire, Gele, M., Rey-Cadilhac, Lucille, Gaudilliere, N., Grosperrin, Philippe
The cheese-making ability, defined as the ability of milk to be transformed into cheese, is one of the criteria for the success of the manufacturing process. It is directly linked to the quality of the products and its economic importance is major. T
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______166::9164fa1c7f8b1391e5fb8bb866d26e61
https://hal.inrae.fr/hal-03959897
https://hal.inrae.fr/hal-03959897
Publikováno v:
In Journal of Controlled Release 2009 133(3):214-220
Publikováno v:
Fourrages
Fourrages, Association Française pour la Production Fourragère, 2019, 239, pp.203-206
Journées de printemps de l'AFPF
Journées de printemps de l'AFPF, Mar 2019, Paris, France. 2019
Journées de printemps de l'AFPF, Mar 2019, Paris, France. 2019, Les bénéfices de l’élevage à l’herbe sous toutes ses formes
HAL
Fourrages, Association Française pour la Production Fourragère, 2019, 239, pp.203-206
Journées de printemps de l'AFPF
Journées de printemps de l'AFPF, Mar 2019, Paris, France. 2019
Journées de printemps de l'AFPF, Mar 2019, Paris, France. 2019, Les bénéfices de l’élevage à l’herbe sous toutes ses formes
HAL
A cow's genetic background and dietary regime impact milk production, including the fine-scale composition of milk. In the study "Which cow for which system?", the effects of two genetic backgrounds and two dietary regimes were explored. A total of 2
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::40a7ffc6e261be2ba09805c97b96bc84
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02352496
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02352496