Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Gelatin emulsion"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100673- (2023)
Gelatin emulsion was an important process for preparing gelatin films. A gelatin film with water resistance and ductility could be prepared using gelatin emulsion, whereas the prepared gelatin film has several defects (e.g., low tensile strength and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78a92c6d01a546318f20a3d1ce169adf
Publikováno v:
Heritage Science, Vol 10, Iss 1, Pp 1-15 (2022)
Abstract Cellulose nitrate (CN) has been used in the past as support for photographic negatives and cinematographic films. This material is particularly unstable and can undergoes severe degradation due to thermal, photocatalytic and hydrolytic loss
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb99268cf80b44fd96eba2fa5975c9e5
Publikováno v:
Journal of Applied Food Technology, Vol 6, Iss 2 (2019)
The study was investigated the functional properties of buffalo skin gelatine. Gelatine was extracted from swamp buffalo skin using crude acid protease from cow’s abomasum (CAPC) in concentration variation 0; 2.5; 5; and 7.5 U/mg. The temperature t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0bbe480080fa492298a3a0effa381a9c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.