Zobrazeno 1 - 10
of 369
pro vyhledávání: '"Gel network"'
Autor:
Li, Tang-Hao a, Yang, Yao-Qin a, Wang, Gao-Shang a, Lv, Ding-Yang b, Guo, Jian a, Wan, Zhi-Li a, Yang, Xiao-Quan a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 March 2025 469
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101480- (2024)
This study investigated the impact of adding tea polyphenols (TP) on the quality of mackerel puree during refrigerated storage. The study used whole mackerel fish and analyzed the sensory characteristics, physicochemical properties, and microstructur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e1357de485b4d6f874f79ddf3f55c89
Publikováno v:
Cailiao gongcheng, Vol 51, Iss 6, Pp 150-158 (2023)
Aimed at the problem of insufficient heat resistance and poor ablation resistance of phenolic resin (RF), and the compatibility of SiO2 particles with phenolic resin, the nano-scale SiO2/RF hybrid aerogel was prepared by the co-gel method. The interp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7aca8483ef3c443f916717bb66aa6510
Autor:
Wu, Zhihao a, Fan, Gongjian a, b, Wu, Caie a, b, ⁎, Li, Tingting a, b, Zhou, Dandan a, b, Li, Xiaojing a, b, Yan, Zhicheng a, Cong, Kaiping a, Hua, Xiaowen a
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 November 2023 321
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100820- (2023)
The processing of surimi products requires the addition of high levels of salt, which makes it a high-salt food that poses a risk to human health. The search for exogenous additives to reduce the salt content of surimi products while ensuring their q
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf1f81fb5a534150acdbbcdf57522d5f
Autor:
Sungyun Kim, ChaeRim Hwang, Da In Jeong, JiHye Park, Han‐Jun Kim, KangJu Lee, Junmin Lee, Seung‐Hwan Lee, Hyun‐Jong Cho
Publikováno v:
Bioengineering & Translational Medicine, Vol 8, Iss 5, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract Indocyanine green (ICG), glucose oxidase (GOx), and copper(II) sulfate (Cu)‐installed hybrid gel based on organic nanorod (cellulose nanocrystal [CNC]) and inorganic nanodisk (Laponite [LAP]) was developed to perform a combination of starv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf8ed0ced70d490b8f2afb571d182219
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.