Zobrazeno 1 - 10
of 1 016
pro vyhledávání: '"Gel matrix"'
Autor:
Daiva Zadeike, Zydrune Gaizauskaite, Loreta Basinskiene, Renata Zvirdauskiene, Dalia Cizeikiene
Publikováno v:
Gels, Vol 10, Iss 10, p 641 (2024)
This study focuses on evaluating the efficiency of acid-tolerant Lacticaseibacillus paracasei bacteria encapsulated in an alginate-based gel matrix during repeated sourdough fermentation cycles, as well as their preservation during storage and throug
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f9ed7f503844d7fbe43e628dab8d0fb
Publikováno v:
Medžiagotyra, Vol 28, Iss 4, Pp 449-456 (2022)
Improved heat transfer in composites consisting of guar gel matrix and randomly distributed glass microspheres is extensively studied to predict the effective thermal conductivity of composites using the finite element method. In the study, the prope
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8eaabbfdc2c243df8234f60198209a8b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jana Filipič, Dominika Glažar, Špela Jerebic, Daša Kenda, Anja Modic, Barbara Roškar, Iris Vrhovski, Danaja Štular, Barbara Golja, Samo Smolej, Brigita Tomšič, Marija Gorjanc, Barbara Simončič
Publikováno v:
Tekstilec, Vol 63, Iss 1, Pp 4-13 (2020)
This research presents a new procedure for the chemical modification of cotton fabric, which included a ‘’green’’ in situ synthesis of silver particles using an extract of sumac leaves as a reducing agent. To increase the adsorption ability o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73f3d8605e864e0ca4e582e78c684f27
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biomedicines, Vol 10, Iss 9, p 2106 (2022)
The aim of this study was to conduct a comparative assessment of the structural and biomechanical properties of eight selected food-grade biopolymers (pea protein, wheat protein, gellan gum, konjac gum, inulin, maltodextrin, psyllium, and tara gum) a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/595fa86338904df5aef616c82c278dee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.