Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Gel food"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101562- (2024)
The prevalence of gel foods in the food industry has grown significantly due to their high water content, low calorie content, and ability to enhance satiety. This review focuses on jelly powder, the earliest form of gel food in the current food indu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21b14be884a74226b2470af0840c23c0
Autor:
Li, Jiayi a, Xu, Xueming a, b, Zhao, Qiyan c, Zhang, Junhui d, e, Zhu, Pingfan a, Xu, Dan a, b, Jin, Yamei a, b, Wu, Fengfeng a, b, ⁎
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 March 2025 352
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.