Zobrazeno 1 - 10
of 3 911
pro vyhledávání: '"Gel food"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Jiayi a, Xu, Xueming a, b, Zhao, Qiyan c, Zhang, Junhui d, e, Zhu, Pingfan a, Xu, Dan a, b, Jin, Yamei a, b, Wu, Fengfeng a, b, ⁎
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 March 2025 352
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bai, Jie, Dong, Mengxue, Li, Jiayu, Tian, Liangjie, Xiong, Dandan, Jia, Jie, Yang, Lu, Liu, Xuebo, Duan, Xiang
Publikováno v:
In LWT 1 November 2022 169
Autor:
Zheng, Shuaishuai1,2 (AUTHOR), Yang, Yong1,3 (AUTHOR), Li, Zhen1,2,3 (AUTHOR), Pan, Zhili1,2,3 (AUTHOR), Huang, Zhongmin1,2,3 (AUTHOR), Ai, Zhilu1,2,3 (AUTHOR) zhilafood@sina.com
Publikováno v:
Starch / Staerke. Mar2022, Vol. 74 Issue 3/4, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 10, p 2272 (2021)
The material requirements for printing gel food with a fused deposition modeling 3D printer were determined based on fidelity, shape retention, and extrudability, as described by the rheological parameters of storage modulus (G’), yield stress (τ0
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73894da3a78246da85a46bd0333fbc69
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.