Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"Geesink, G.H."'
Publikováno v:
In Poultry Science 1 July 2005 84(7):1123-1128
Autor:
Packer, D.T.1 dpacker@mla.com.au, Geesink, G.H.1, Polkinghorne, R.1, Thompson, J.M.1, Ball, A.J.1, McGilchrist, P.1
Publikováno v:
Meat Science. Dec2018, Vol. 146, p41-49. 9p.
Publikováno v:
Vlees Ausgabe 9 (2003)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9405::913a24e35d5abbb14ec20175b456eb8e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Animal Science
Journal of Animal Science, American Society of Animal Science, 1995, 73 (5), pp.1351-1367
Journal of Animal Science, American Society of Animal Science, 1995, 73 (5), pp.1351-1367
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::38518cfc066a67bc695aaa33cb5798a0
https://hal.inrae.fr/hal-02715878
https://hal.inrae.fr/hal-02715878
Publikováno v:
38. International Congress of the Meat Science and Technology
38. International Congress of the Meat Science and Technology, Aug 1992, Clermont-Ferrand, France
38. International Congress of the Meat Science and Technology, Aug 1992, Clermont-Ferrand, France
National audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f4f063fa685de9dc7b644eabc4c1e042
https://hal.inrae.fr/hal-02775780
https://hal.inrae.fr/hal-02775780
Autor:
Koohmaraie, M.1 koohmaraie@email.marc.usda.gov, Geesink, G.H.2
Publikováno v:
Meat Science. Sep2006, Vol. 74 Issue 1, p34-43. 10p.
Publikováno v:
Meat Science. May2006, Vol. 73 Issue 1, p181-184. 4p.
Autor:
Geesink, G.H.1 geert.geesink@ccl.nl, van der Palen, J.G.P.1, Kent, M.P.2, Veiseth, E.2, Hemke, G.1, Koohmaraie, M.2
Publikováno v:
Meat Science. Nov2005, Vol. 71 Issue 3, p537-541. 5p.