Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Geerts, M.E.J."'
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science September 2006 89(9):3400-3407
Autor:
Jonkman, J., Geerts, M.E.J.
Publikováno v:
Voedingsmiddelentechnologie, 32-33
ISSUE=12;STARTPAGE=32;ENDPAGE=33;ISSN=00427934;TITLE=Voedingsmiddelentechnologie
ISSUE=12;STARTPAGE=32;ENDPAGE=33;ISSN=00427934;TITLE=Voedingsmiddelentechnologie
Voedingsbedrijven gebruiken vaak gestandaardiseerde ingredienten om eindproducten te maken. De productie hiervan kost veel energie en grondstoffen. Hoe zijn de bestanddelen te verduurzamen? Onderzoekers van het Institute for Sustainable Process Techn
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::3ad29bee1b9ade04e16b7e19b66875bd
https://research.wur.nl/en/publications/clean-label-door-milde-raffinage-mild-fractioneren-verduurzaamt-b
https://research.wur.nl/en/publications/clean-label-door-milde-raffinage-mild-fractioneren-verduurzaamt-b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.