Zobrazeno 1 - 10
of 258
pro vyhledávání: '"Geeraerd, A.H."'
Autor:
Stahl, V., Ndoye, F.T., El Jabri, M., Le Page, J.F., Hezard, B., Lintz, A., Geeraerd, A.H., Alvarez, G., Thuault, D.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2015 148:43-52
Autor:
Gwanpua, S.G., Verboven, P., Leducq, D., Brown, T., Verlinden, B.E., Bekele, E., Aregawi, W., Evans, J., Foster, A., Duret, S., Hoang, H.M., van der Sluis, S., Wissink, E., Hendriksen, L.J.A.M., Taoukis, P., Gogou, E., Stahl, V., El Jabri, M., Le Page, J.F., Claussen, I., Indergård, E., Nicolai, B.M., Alvarez, G., Geeraerd, A.H.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2015 148:2-12
Autor:
Garcia-Gonzalez, L., Teichert, H., Geeraerd, A.H., Elst, K., Van Ginneken, L., Van Impe, J.F., Vogel, R.F., Devlieghere, F.
Publikováno v:
In The Journal of Supercritical Fluids 2010 55(1):77-85
Autor:
Garcia-Gonzalez, L., Geeraerd, A.H., Elst, K., Van Ginneken, L., Van Impe, J.F., Devlieghere, F.
Publikováno v:
In The Journal of Supercritical Fluids 2009 51(1):74-82
Autor:
Valdramidis, V.P., Geeraerd, A.H., Poschet, F., Ly-Nguyen, B., Van Opstal, I., Van Loey, A.M., Michiels, C.W., Hendrickx, M.E., Van Impe, J.F.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2007 78(3):1010-1021
Autor:
Valdramidis, V.P., Geeraerd, A.H., Gaze, J.E., Kondjoyan, A., Boyd, A.R., Shaw, H.L., Impe, J.F. Van
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2006 76(1):79-88
Autor:
Janssen, M., Vereecken, K.M., Geeraerd, A.H., Logist, F., Visscher, Y. De, Cappuyns, A., Debevere, J., Devlieghere, F., Van Impe, J.F.
Publikováno v:
In IFAC Proceedings Volumes March 2004 37(3):67-72
Publikováno v:
In Mathematics and Computers in Simulation 2004 65(3):231-243
Autor:
Bulens, I., Poel, B. Van de, Hertog, M.L., Cristescu, S.M., Harren, F.J., Proft, M.P. De, Geeraerd, A.H., Nicolai, B.M.
Publikováno v:
Physiologia Plantarum
Item does not contain fulltext
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.