Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Gbadamosi M"'
Autor:
Gbadamosi, M. R., Abayomi, A. A., Afolabi, T. A., Adegboye, M. A., Bakare, H. O., Banjoko, O. O., Ogunneye, A. L., Ugbomeh, I. L., Jegede, D. O., Ajetunmobi, A. E., Bakare, T. E.
Publikováno v:
Environmental Forensics; Oct-Dec2023, Vol. 24 Issue 5/6, p238-255, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Innovative Research and Development. 11
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nigerian Journal of Chemical Research; Vol 23, No 1 (2018); 1-9
An analytical method for quantitative determination of vanillin in ice cream and custard powder was established. The milk proteins were removed by precipitation and the vanillin content of the food products was extracted by liquid-liquid extraction (
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.