Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Gbadamosi, Saka Olasunkanmi"'
Autor:
Olawoye, Babatunde, Fagbohun, Oladapo Fisoye, Popoola-Akinola, Oyekemi, Adetola, Deborah Bolutife, Gbadamosi, Saka Olasunkanmi, Akanbi, Charles Taiwo
Publikováno v:
In Applied Food Research December 2023 3(2)
Autor:
Famuwagun, Akinsola Albert, Gbadamosi, Saka Olasunkanmi, Taiwo, Kehinde Adekumbi, Oyedele, Durodoluwa Joseph, Adebooye, Odunayo Clement, Aluko, Rotimi Emmanuel
Publikováno v:
Food Production, Processing & Nutrition; 7/4/2024, Vol. 6 Issue 1, p1-14, 14p
Autor:
Olawoye, Babatunde1 (AUTHOR) btolawoye@gmail.com, Gbadamosi, Saka Olasunkanmi2 (AUTHOR), Otemuyiwa, Israel Olusegun3 (AUTHOR), Akanbi, Charles Taiwo2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Sep2020, Vol. 44 Issue 9, p1-11. 11p.
Autor:
Olawoye, Babatunde1 (AUTHOR) btolawoye@gmail.com, Gbadamosi, Saka Olasunkanmi2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Sep2020, Vol. 44 Issue 9, p1-12. 12p.
Autor:
ADEDEJI, Temileye Omotayo1 temileyeadedeji2@gmail.com, GBADAMOSI, Saka Olasunkanmi1, TAIWO, Kehinde Adekunbi1
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology. 2019, Vol. 20 Issue 4, p894-908. 15p.
PINEAPPLE FLAVOURED ROSELLE DRINK CONCENTRATES: NUTRITIONAL, PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES.
Autor:
Gbadegesin, Adewumi Ronke1 ronkeadewumi@gmail.com, Gbadamosi, Saka Olasunkanmi1
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology. 2017, Vol. 18 Issue 2, p164-172. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Food Science. 7:134-142
The purpose of this work was to investigate the influence of processing variables on some properties of stored groundnut milk extracts (GME). GMEs were prepared from fresh, roasted (170 °C, 25 min) and steeped (water, 20 min) groundnuts. The groundn
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.