Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Gazor, H. R."'
Autor:
Asadi, H.1 hormoz.asadi3@gmail.com, Gazor, H. R.2, Shirvanian, A.3, Hosseini, A. Mohaddes4, Abyar, N. M.5, Hamidi, A.6, Saeidirad, M. H.4, Asl, J. Habibi7, Razzaghi, M. H.5, Behaein, M. A.3, Mahmoodi, M.1, Eyvani, A.2, Dehghan, E.2
Publikováno v:
Iran Agricultural Research. Sep2022, Vol. 41 Issue 1, p75-82. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
GAZOR, H. R., HOSSIENKHAH, R.
Publikováno v:
Proceedings of the 5th Asia-Pacific Drying Conference, the (In 2 Volumes); 2007, Issue 1, p633-640, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Agriculturae Conspectus Scientificus
Volume 79
Issue 2
Agriculturae Conspectus Scientificus
Volume 79
Issue 2
The effects of pretreatment solution (no treatment, boiling water, salty boiling water, ethil oleat) on drying time of sour cherry were studied experimentally. The thin layer drying of sour cherries was carried out at three air temperatures of 50, 60
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9e1c0462f1d83cb36145fbf8ae009871
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84908241242&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84908241242&partnerID=MN8TOARS
Publikováno v:
Publons
ResearcherID
ResearcherID
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::29694f646623c0b8193cb1e461765e4b
https://publons.com/publon/7934133/
https://publons.com/publon/7934133/