Zobrazeno 1 - 10
of 220
pro vyhledávání: '"Gaytán Martínez, M."'
Autor:
Sánchez-Ortiz, L.K. a, Sánchez-Quezada, V. a, Gaytán-Martínez, M. a, Cuellar-Nuñez, M.L. b, Loarca-Piña, G. a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2024 460 Part 3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cabrera-Ramírez, A.H. a, Gaytán-Martínez, M. b, Gonzáles-Jasso, E. a, Ramírez-Jiménez, A.K. c, Velázquez, G. a, Villamiel, M. d, Morales-Sánchez, E. a, ∗
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2023 135
Autor:
Dorantes-Campuzano, M.F. a, Cabrera-Ramírez, A.H. b, Rodríguez-García, M.E. c, Palacios-Rojas, N. d, Preciado-Ortíz, R.E. e, Luzardo-Ocampo, I. f, Gaytán Martínez, M. a, ⁎
Publikováno v:
In Applied Food Research June 2022 2(1)
Autor:
Barrón-García, O.Y. a, Morales-Sánchez, E. a, Ramírez Jiménez, A.K. b, Antunes-Ricardo, M. b, e, Luzardo-Ocampo, I. c, d, González-Jasso, E. a, Gaytán-Martínez, M. d, ⁎
Publikováno v:
In Food Research International April 2022 154
Autor:
Ríos-Ríos, K.L. a, Gaytán-Martínez, M. a, Rivera-Pastrana, D.M. a, Morales-Sánchez, E. b, Villamiel, M. c, Montilla, A. c, Mercado-Silva, E.M. a, Vázquez-Barrios, M.E. a, ∗
Publikováno v:
In LWT November 2021 151
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology October 2021 116:303-317
Autor:
Morales-Sánchez, E. a, ⁎, Cabrera-Ramírez, A.H. a, Gaytán-Martínez, M. b, Mendoza-Zuvillaga, A.L. a, Velázquez, G. a, Méndez-Montealvo, M.G. a, Rodríguez-García, M.E. c
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 October 2021 188:620-627
Autor:
Cabrera-Ramírez, A.H. a, Morales-Sánchez, E. a, Méndez-Montealvo, G. a, Velazquez, G. a, Rodríguez-García, M.E. b, Villamiel, Mar c, Gaytán-Martínez, M. d, ⁎
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 September 2021 186:686-694
Autor:
Castro-Campos, F.G. a, Cabrera-Ramírez, A.H. b, Morales-Sánchez, E. b, Rodríguez-García, M.E. c, Villamiel, M. d, Ramos-López, M. a, Gaytán-Martínez, M. a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 June 2021 348