Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Gawthrop, Frances"'
Autor:
Chadwick, Martin, Swann, Jonathan R., Gawthrop, Frances, Michelmore, Richard, Scaglione, Davide, Jose-Truco, Maria, Wagstaff, Carol
Publikováno v:
In Food Chemistry: Molecular Sciences 30 December 2024 9
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2021 365
Autor:
Hourston, James E., Pérez, Marta, Gawthrop, Frances, Richards, Michael, Steinbrecher, Tina, Leubner-Metzger, Gerhard
Publikováno v:
Planta, 2020 Jun 01. 251(6), 1-9.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48742243
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Celery is a stalky green vegetable that is grown and consumed globally and used in many cuisines for its distinctive taste and flavour. Previous investigations identified the aroma composition of celery and profiled its sensory characteristics using
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::b71c8cef2fc388947ccf477779e0d6f6
Autor:
Gawthrop, Frances Mary
A quantitative assessment of the susceptibility of 131 cultivars of Antirrhinum majus L. to the rust fungus Puccinia antirrhini Dietel and Holway by means of replicated trials over two years revealed a wide range of general resistance; there is scope
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.256711
Publikováno v:
BMJ: British Medical Journal, 2007 Sep 01. 335(7617), 448-450.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20507610
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.