Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Gaugler, Trent L"'
Publikováno v:
In Behaviour Research and Therapy August 2018 107:42-52
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Roussell, Michael A, Hill, Alison M, Gaugler, Trent L, West, Sheila G, Vanden Heuvel, John P, Alaupovic, Petar, Gillies, Peter J, Kris-Etherton, Penny M
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition January 2012 95(1):9-16
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Richter, Chesney K, Skulas-Ray, Ann C, Gaugler, Trent L, Lambert, Joshua D, Proctor, David N, Kris-Etherton, Penny M
Postprandial dysmetabolism-an exaggerated spike in triglycerides, glucose, and insulin-increases cardiovascular disease risk by inducing oxidative stress, inflammation, and endothelial dysfunction. Polyphenol-rich foods may blunt these effects when t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::a09f634c3d7b5b02daa635c661cf4b86
https://europepmc.org/articles/PMC5267302/
https://europepmc.org/articles/PMC5267302/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Penny M. Kris-Etherton, John P. Vanden Heuvel, Sheila G. West, Trent Gaugler, Michael A. Roussell, Petar Alaupovic, Peter J. Gillies, Alison M. Hill
Publikováno v:
The American Journal of Clinical Nutrition
Background: A Step I diet with lean beef compared with lean white meat both decrease LDL cholesterol. To our knowledge, no studies have evaluated a low–saturated fatty acid (SFA) (2.8 mmol/L) were randomly assigned to consume each of the 4 diets (H