Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Gaudard, F"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bernard Kurek, Gaudard, F.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2000, pp.3058-3062
HAL
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2000, pp.3058-3062
HAL
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e149f50521a26afd2b94a8cdcfa1302b
https://hal.inrae.fr/hal-02695172
https://hal.inrae.fr/hal-02695172
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Surgical & Radiologic Anatomy; 1992, Vol. 14 Issue 3, p265-269, 5p
Autor:
Bonnichon, P., Gaudard, F., Ouakil, E., Lebozec, P., Labrouhe, C., Bonnin, A., Aaron, C., Chapuis, Y.
Publikováno v:
Surgical & Radiologic Anatomy; 1989, Vol. 11 Issue 2, p149-154, 6p
Publikováno v:
Magnetic Resonance in Chemistry; December 1997, Vol. 35 Issue: 13 pS13-S21, 9p