Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Gaud Marie"'
Autor:
Sidani Marion, Gaud Marie, Pagès Xavier, Morin Odile, Gouband Morgan, Buchoux Jérôme, Goulet Jérémy, Birot Céline, Galan Virginie
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 19, Iss 6, Pp 317-323 (2012)
Powdered activated carbon is used in oils and fats refining to bleach and purify vegetable oils and fish oils. Actually, this powder makes it possible to detoxify crude fish oils and to eliminate contaminants like PAH, dioxin and PCB. Nevertheless, t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f9c4da599f5f44db9a35f210e2acd155
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 17, Iss 2, Pp 86-99 (2010)
Refining is a powerful technology to guarantee a high food grade quality of the refined oils and fats. This overview of many of the safety challenges related to different contaminant residues, the refining processes have to and actually do respond to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3913be3f5be844bdb3abd2cfc8a50519
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sidani, Marion, Gaud, Marie, Pagès, Xavier, Morin, Odile, Gouband, Morgan, Buchoux, Jérôme, Goulet, Jérémy, Birot, Céline, Galan, Virginie, Sidani, Marion, Gaud, Marie, Pagès, Xavier, Morin, Odile, Gouband, Morgan, Buchoux, Jérôme, Goulet, Jérémy, Birot, Céline, Galan, Virginie
Publikováno v:
OCL - Oilseeds and fats, Crops and Lipids; November 2012, Vol. 19 Issue: 6 p317-323, 7p
Autor:
Pages, Xavier, Morin, Odile, Birot, Céline, Gaud, Marie, Fazeuilh, Stéphane, Gouband, Morgan, Pages, Xavier, Morin, Odile, Birot, Céline, Gaud, Marie, Fazeuilh, Stéphane, Gouband, Morgan
Publikováno v:
OCL - Oilseeds and fats, Crops and Lipids; March 2010, Vol. 17 Issue: 2 p86-99, 14p
Autor:
Gaud, Marie-Agnès, Frasquet-Darrieux, Marine, Ingrand, Pierre, Hankard, Régis, Glomot, Frédéric, Christin, Patricia, Compain, Florence, Bucco, Charlotte, Pierre, Fabrice
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition February 2012 95(2):529-529