Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Gatti Carlos A."'
Publikováno v:
Química Nova, Vol 22, Iss 4, Pp 497-500 (1999)
The effect of casein concentration, Ca2+ concentration, temperature and pH on the amount and size of protein aggregates (fines) in the whey produced by enzimic coagulation of nonfat milk was studied in laboratory conditions. Casein concentrations abo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15ea69fb672a44c49b9c1a46065ba5ca
Autor:
Johnston, William, Godakawela, Janith, Gatti, Carlos, Keshavanarayana, Suresh, Sharma, Bhisham
Publikováno v:
In Additive Manufacturing 25 August 2024 94
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alvarez, Estela M., Risso, Patricia H., Canales, Manuel A. Mancilla, Pires, Miryam S., Gatti, Carlos A.
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 2008 327(1):51-56
Publikováno v:
In Food Research International 2006 39(4):503-509
Publikováno v:
In Food Research International 2005 38(5):543-550
Binding of alkylsulfonate ligands to bovine β-lactoglobulin: effects on protein denaturation by urea
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2005 19(2):249-255
Publikováno v:
In Food Research International 2004 37(1):95-101
Autor:
Fernando Gatti, Carlos cfgatti29@gmail.com
Publikováno v:
Dermatología Revista Mexicana. mar/abr2018, Vol. 62 Issue 2, p81-83. 3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.