Zobrazeno 1 - 10
of 259
pro vyhledávání: '"Gatti Carlos A."'
Autor:
Johnston, William, Godakawela, Janith, Gatti, Carlos, Keshavanarayana, Suresh, Sharma, Bhisham
Publikováno v:
In Additive Manufacturing 25 August 2024 94
Publikováno v:
Cadernos de Pesquisa: Pensamento Educacional, Vol 13, Iss 34 (2018)
Publicam-se, nesta edição, três entrevistas realizadas com três iminentes professores brasileiros – Bernardete Angelina Gatti, Carlos Roberto Jamil Cury e Dermeval Saviani –, concedidas à Professora Maria Cristina Esper Stival, no âmbito de
Publikováno v:
Química Nova, Vol 22, Iss 4, Pp 497-500 (1999)
The effect of casein concentration, Ca2+ concentration, temperature and pH on the amount and size of protein aggregates (fines) in the whey produced by enzimic coagulation of nonfat milk was studied in laboratory conditions. Casein concentrations abo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15ea69fb672a44c49b9c1a46065ba5ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alvarez, Estela M., Risso, Patricia H., Canales, Manuel A. Mancilla, Pires, Miryam S., Gatti, Carlos A.
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 2008 327(1):51-56
Publikováno v:
In Food Research International 2006 39(4):503-509
Publikováno v:
In Food Research International 2005 38(5):543-550
Binding of alkylsulfonate ligands to bovine β-lactoglobulin: effects on protein denaturation by urea
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2005 19(2):249-255
Publikováno v:
In Food Research International 2004 37(1):95-101
Autor:
Fernando Gatti, Carlos cfgatti29@gmail.com
Publikováno v:
Dermatología Revista Mexicana. mar/abr2018, Vol. 62 Issue 2, p81-83. 3p.