Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Gatti, Noemi"'
Autor:
Maghrebi, Moez, Marín-Sanz, Miriam, Miras Moreno, Maria Begona, Quagliata, Giulia, Caldo, Francesco, Gatti, Noemi, Mannino, Giuseppe, Pesenti, Michele, D'Alessandro, Stefano, Nocito, Fabio Francesco, Lucini, Luigi, Sestili, Francesco, Astolfi, Stefania, Barro, Francisco, Vigani, Gianpiero
Publikováno v:
In Plant Physiology and Biochemistry October 2024 215
Autor:
Serio, Graziella, Asteggiano, Alberto, Gatti, Noemi, La Rosa, Lorenza, Bertea, Cinzia Margherita, Farina, Vittorio, Medana, Claudio, Mannino, Giuseppe, Gentile, Carla
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2024 61
Publikováno v:
In Current Plant Biology September 2024 39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Comini, Sara, Scutera, Sara Agata Caterina, Sparti, Rosaria, Banche, Giuliana, Bartolomeo, Coppola, Bertea, Cinzia Margherita, Bianco, Gabriele, Gatti, Noemi, Cuffini, Annamaria, Paola, Palmero, Allizond, Valeria
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::8a678a81714989e8a516e6953a81c432
http://hdl.handle.net/2318/1873825
http://hdl.handle.net/2318/1873825
Autor:
Serio, Graziella, Asteggiano, Alberto, Gatti, Noemi, La Rosa, Lorenza, Bertea, Cinzia Margherita, Farina, Vittorio, Medana, Claudio, Mannino, Giuseppe, Gentile, Carla
Publikováno v:
Food Bioscience; October 2024, Vol. 61 Issue: 1
Autor:
Giuseppe Mannino, Graziella Serio, Alberto Asteggiano, Noemi Gatti, Cinzia M. Bertea, Claudio Medana, Carla Gentile
Publikováno v:
Antioxidants
Volume 11
Issue 9
Pages: 1769
Volume 11
Issue 9
Pages: 1769
In this study, the phytochemical profile and the antioxidative properties of Eugenia involucrata fruits were evaluated. Spectrophotometric assays indicated that these berries are a rich source of polyphenols with very high radical-scavenging and meta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a09d08c0517478300f4a9de0d6a8a629
https://hdl.handle.net/2318/1883266
https://hdl.handle.net/2318/1883266