Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Gastrodia elata starch"'
Autor:
Jinjie Guan, Zhuowen Chen, Lanping Guo, Xiuming Cui, Tingting Xu, Fen Wan, Tao Zhou, Chengxiao Wang, Ye Yang
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2023)
The sulfur dioxide gas (SO2) generated by sulfur burning can improve the appearance quality of food and enhance the storage time. However, excessive sulfur dioxide will pollute the environment and cause deterioration of food quality, and even the hig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9378e01d5c9842ec9207ebc197f577d1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.