Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Gastric lipolysis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pharmaceutical Research
Pharmaceutical Research, American Association of Pharmaceutical Scientists, 2018, 35 (3), ⟨10.1007/s11095-017-2289-x⟩
Pharmaceutical Research, 2018, 35 (3), ⟨10.1007/s11095-017-2289-x⟩
Pharmaceutical Research, American Association of Pharmaceutical Scientists, 2018, 35 (3), ⟨10.1007/s11095-017-2289-x⟩
Pharmaceutical Research, 2018, 35 (3), ⟨10.1007/s11095-017-2289-x⟩
International audience; Food effects on oral drug bioavailability can have significant impact on the provision of safe and reliable oral pharmacotherapy. A mechanistic understanding of the events that contribute to the occurrence of food effects is t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c4dc0e7f2895a9b8a8ecedac7fb8fdfb
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02325961
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02325961
Autor:
Erika Silletti, Rob J. Hamer, G.A. van Aken, Mans Minekus, Anne Helbig, Harry Gruppen, Alexander Oosterveld
Publikováno v:
Food Digestion 4 (2013) 2-3
Food Digestion, 2-3, 4, 58-68
Food Digestion, 4(2-3), 58-68
Food Digestion, 2-3, 4, 58-68
Food Digestion, 4(2-3), 58-68
This study investigated the effect of gastric passage of protein stabilized emulsions, i.e., whey protein isolate (WPI) and lysozyme, under dynamic in vitro conditions on both the gastric and intestinal lipolysis. Emulsions were prepared at neutral p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
This study investigated the effect of gastric passage of protein stabilized emulsions, i.e., whey protein isolate (WPI) and lysozyme, under dynamic in vitro conditions on both the gastric and intestinal lipolysis. Emulsions were prepared at neutral p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dris___00893::7eb8761f51249eeffc06cfb9cc528f93
http://resolver.tudelft.nl/uuid:a5ec05fc-c1af-40ed-8d19-4b4ba7a1343a
http://resolver.tudelft.nl/uuid:a5ec05fc-c1af-40ed-8d19-4b4ba7a1343a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.