Zobrazeno 1 - 10
of 694
pro vyhledávání: '"Gastric lipolysis"'
Autor:
Pizones Ruiz-Henestrosa, Víctor M., Ribourg, Lucie, Kermarrec, Alice, Anton, Marc, Pilosof, Ana, Viau, Michelle, Meynier, Anne
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2022 124 Part B
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Point, Vanessa, Bénarouche, Anais, Zarrillo, Julie, Guy, Alexandre, Magnez, Romain, Fonseca, Laurence, Raux, Brigitt, Leclaire, Julien, Buono, Gérard, Fotiadu, Frédéric, Durand, Thierry, Carrière, Frédéric, Vaysse, Carole, Couëdelo, Leslie, Cavalier, Jean-François
Publikováno v:
In European Journal of Medicinal Chemistry 10 November 2016 123:834-848
Autor:
Ana R.J. Cabrita, M. Madalena C. Sobral, Miguel A. Faria, Isabel M.P.L.V.O. Ferreira, António J.M. Fonseca, Rui Alves, Susana C.M. Pinho, Susana Casal
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 69:14241-14249
Research on gastric lipolysis of commercial cow's milk with different fatty acid (FA) compositions is scarce. Gastric lipase exhibits specificity for the sn-3 chain position of triacylglycerols, whose structure is influenced by milk FA composition. T
Publikováno v:
In European Journal of Pharmaceutical Sciences 2009 37(2):133-140
Autor:
Susana C M, Pinho, Miguel, Faria, Susana, Casal, M Madalena C, Sobral, Rui, Alves, Ana R J, Cabrita, António J M, Fonseca, Isabel M P L V O, Ferreira
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 69(47)
Research on gastric lipolysis of commercial cow's milk with different fatty acid (FA) compositions is scarce. Gastric lipase exhibits specificity for the
Autor:
Pinho, Susana C. M., Faria, Miguel, Casal, Susana, Sobral, M. Madalena C., Alves, Rui, Cabrita, Ana R. J., Fonseca, António J. M., Ferreira, Isabel M.P.L.V.O.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry; December 2021, Vol. 69 Issue: 47 p14241-14249, 9p
Autor:
Lucie Ribourg, Anne Meynier, Alice Kermarrec, Víctor M. Pizones Ruiz-Henestrosa, Michelle Viau, Ana M.R. Pilosof, Marc Anton
Publikováno v:
Food Hydrocolloids
Food Hydrocolloids, Elsevier, 2022, 124, pp.107336. ⟨10.1016/j.foodhyd.2021.107336⟩
Food Hydrocolloids, Elsevier, 2022, 124, pp.107336. ⟨10.1016/j.foodhyd.2021.107336⟩
International audience; Consumer demands for healthier foods are constantly on the rise and results in the diversification of sources such as vegetable oils. Chia oil is a relevant source of alpha-linolenic acid. One of the targeted applications is t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.