Zobrazeno 1 - 10
of 147
pro vyhledávání: '"Gasparre, N"'
Autor:
Saberi F; Department of Food Science and Technology, Science and Research Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran.; Department of Research and Development, Zarkam Company, Zar Industrial and Research Group, Hashtgerd, Iran., Kouhsari F; Department of Research and Development, Zarkam Company, Zar Industrial and Research Group, Hashtgerd, Iran.; Department of Food Science, Engineering and Technology, College of Agriculture and Natural Resources, University of Tehran, Karaj, Iran., Gasparre N; Department of Food and Human Nutritional Sciences, University of Manitoba, Winnipeg, Canada.
Publikováno v:
Food science and technology international = Ciencia y tecnologia de los alimentos internacional [Food Sci Technol Int] 2024 Jul; Vol. 30 (5), pp. 407-417. Date of Electronic Publication: 2023 Jan 22.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gasparre N; Department of Food and Human Nutritional Sciences, University of Manitoba, Winnipeg, MB R3T 2N2, Canada., Pasqualone A; Department of Soil, Plant and Food Science (DISSPA), University of Bari Aldo Moro, 70121 Bari, Italy., Mefleh M; Department of Soil, Plant and Food Science (DISSPA), University of Bari Aldo Moro, 70121 Bari, Italy., Boukid F; ClonBio Group LTD, 6 Fitzwilliam Pl, D02 XE61 Dublin, Ireland.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Dec 18; Vol. 11 (24). Date of Electronic Publication: 2022 Dec 18.
Autor:
Gasparre N; Department of Food and Human Nutritional Sciences, University of Manitoba, Winnipeg, MB R3T 2N2, Canada., Mefleh M; Department of Soil, Plant and Food Science (DISSPA), University of Bari Aldo Moro, I-70126 Bari, Italy., Boukid F; ClonBio Group Ltd., 6 Fitzwilliam Pl, D02 XE61 Dublin, Ireland.
Publikováno v:
Plants (Basel, Switzerland) [Plants (Basel)] 2022 Sep 27; Vol. 11 (19). Date of Electronic Publication: 2022 Sep 27.
Autor:
Gasparre N; Department of Food and Human Nutritional Sciences, University of Manitoba, Winnipeg, MB R3T 2N2, Canada.; Food Science Department, Institute of Agrochemistry and Food Technology (IATA-CSIC), C/Agustin Escardino, 7, 46980 Paterna, Spain., van den Berg M; Center for Food Innovation DSM Food & Beverage, Alexander Fleminglaan 1, 2613 AX Delft, The Netherlands., Oosterlinck F; Center for Food Innovation DSM Food & Beverage, Alexander Fleminglaan 1, 2613 AX Delft, The Netherlands., Sein A; Center for Food Innovation DSM Food & Beverage, Alexander Fleminglaan 1, 2613 AX Delft, The Netherlands.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2022 Sep 09; Vol. 27 (18). Date of Electronic Publication: 2022 Sep 09.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.