Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Gashlan, Hana"'
Autor:
Gashlan, Hana Mohamed A.
The nature and mechanisms of adaptive changes in the fatty acid composition of membrane glycerolipids in laboratory cultures of the marine cyanobacterium Aphanizomenon sp. induced by temperature transitions similar to those experienced by natural pop
Externí odkaz:
https://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.637031
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Albukhari, Ashwag A., Gashlan, Hana M., El-Beshbishy, Hesham A., Nagy, Ayman A., Abdel-Naim, Ashraf B.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology 2009 47(7):1689-1695
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gashlan, Hana Mohamed1, Ali Balfakher, Afnan1
Publikováno v:
Pharmacophore. 2017, Vol. 8 Issue 4, p1-7. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.