Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Garrigós MC"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martínez C; Analytical Chemistry, Nutrition & Food Sciences Department, University of Alicante, P.O. Box 99, 03080 Alicante, Spain., Jiménez A; Analytical Chemistry, Nutrition & Food Sciences Department, University of Alicante, P.O. Box 99, 03080 Alicante, Spain., Garrigós MC; Analytical Chemistry, Nutrition & Food Sciences Department, University of Alicante, P.O. Box 99, 03080 Alicante, Spain., Valdés A; Analytical Chemistry, Nutrition & Food Sciences Department, University of Alicante, P.O. Box 99, 03080 Alicante, Spain.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Jun 15; Vol. 12 (12). Date of Electronic Publication: 2023 Jun 15.
Autor:
Valdés A; Analytical Chemistry, Nutrition & Food Sciences Department, University of Alicante, P.O. Box 99, 03080 Alicante, Spain., Dominici F; Department of Civil and Environmental Engineering, University of Perugia, 05100 Terni, Italy., Fortunati E; Department of Civil and Environmental Engineering, University of Perugia, 05100 Terni, Italy., Kenny JM; Department of Civil and Environmental Engineering, University of Perugia, 05100 Terni, Italy., Jiménez A; Analytical Chemistry, Nutrition & Food Sciences Department, University of Alicante, P.O. Box 99, 03080 Alicante, Spain., Garrigós MC; Analytical Chemistry, Nutrition & Food Sciences Department, University of Alicante, P.O. Box 99, 03080 Alicante, Spain.
Publikováno v:
Polymers [Polymers (Basel)] 2023 Feb 20; Vol. 15 (4). Date of Electronic Publication: 2023 Feb 20.
Autor:
Valdés A; Department of Analytical Chemistry, Nutrition and Food Science, University of Alicante, San Vicente del Raspeig, Spain., Mondragon G; Materials Technologies Group, Chemical and Environmental Engineering Department, University of the Basque Country - UPV/EHU, Donostia-San Sebastián, Spain., Garrigós MC; Department of Analytical Chemistry, Nutrition and Food Science, University of Alicante, San Vicente del Raspeig, Spain., Eceiza A; Materials Technologies Group, Chemical and Environmental Engineering Department, University of the Basque Country - UPV/EHU, Donostia-San Sebastián, Spain., Jiménez A; Department of Analytical Chemistry, Nutrition and Food Science, University of Alicante, San Vicente del Raspeig, Spain.
Publikováno v:
Frontiers in nutrition [Front Nutr] 2023 Jan 24; Vol. 9, pp. 1071754. Date of Electronic Publication: 2023 Jan 24 (Print Publication: 2022).
Autor:
Solaberrieta I; Department of Analytical Chemistry, Nutrition & Food Sciences, University of Alicante, San Vicente del Raspeig, ES-03690 Alicante, Spain., Mellinas C; Department of Analytical Chemistry, Nutrition & Food Sciences, University of Alicante, San Vicente del Raspeig, ES-03690 Alicante, Spain., Jiménez A; Department of Analytical Chemistry, Nutrition & Food Sciences, University of Alicante, San Vicente del Raspeig, ES-03690 Alicante, Spain., Garrigós MC; Department of Analytical Chemistry, Nutrition & Food Sciences, University of Alicante, San Vicente del Raspeig, ES-03690 Alicante, Spain.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Oct 03; Vol. 11 (19). Date of Electronic Publication: 2022 Oct 03.
Autor:
Mellinas C; Department of Analytical Chemistry, Nutrition & Food Sciences, University of Alicante, San Vicente del Raspeig, ES-03690 Alicante, Spain., Solaberrieta I; Department of Analytical Chemistry, Nutrition & Food Sciences, University of Alicante, San Vicente del Raspeig, ES-03690 Alicante, Spain., Pelegrín CJ; Department of Analytical Chemistry, Nutrition & Food Sciences, University of Alicante, San Vicente del Raspeig, ES-03690 Alicante, Spain., Jiménez A; Department of Analytical Chemistry, Nutrition & Food Sciences, University of Alicante, San Vicente del Raspeig, ES-03690 Alicante, Spain., Garrigós MC; Department of Analytical Chemistry, Nutrition & Food Sciences, University of Alicante, San Vicente del Raspeig, ES-03690 Alicante, Spain.
Publikováno v:
Antioxidants (Basel, Switzerland) [Antioxidants (Basel)] 2022 Sep 01; Vol. 11 (9). Date of Electronic Publication: 2022 Sep 01.