Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Gariss"'
Publikováno v:
Journal of Ethnic Foods, Vol 11, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Background The nomadic camels herders utilizing the extensive production system in Sudan depend mainly on fermented milk, locally known as Gariss, as their main stable food for several months during the year. Methods This study was conducted
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a7bf3cdfa0a4f7da61d4c004c47aa9c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adam Ismail Ahmed, Babiker Elwasila Mohamed, Nuha Mohamed Elkhatim Yousif, Bernard Faye, Gerard Loiseau
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 4, Iss 12, Pp 1112-1117 (2016)
The objective of this work was to study the differences between some minerals content of gariss samples collected from two different production areas in two different production systems (i.e. traditional system Kordofan area and semi-intensive system
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ffb8638507c4c4ab1a9d47bfd90340b
Autor:
Amal Bakr Shori
Publikováno v:
Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences, Vol 11, Iss 2, Pp 79-88 (2012)
The importance of micro-flora in dairy products cannot be overemphasised. Although there are scores of academic papers that elucidated on this subject, however, to the best knowledge of the researcher, there is no published paper that compares the co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aae634cb7adc443181463212974c57d5
Amaç: Sudan'ın başkenti Hartum'da fermente edilmiş deve sütünden elde edilen ve geleneksel bir ürün olarak tüketime sunulan garrisin değerlendirilmesi, niteliklerinin belirlenmesi ve halk sağlığı açısından risk durumunun araştırıl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::cc19baffd7a5696c535b1dda9592b9fc
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/54267
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/54267
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.