Zobrazeno 1 - 10
of 714
pro vyhledávání: '"Garde S"'
Autor:
Langa, S., Peirotén, A., Gaya, P., Garde, S., Arqués, J.L., Nuñez, M., Medina, M., Rodríguez-Mínguez, E. *
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science September 2020 103(9):7695-7706
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 June 2019 299:8-22
This letter considers several physical arguments about contributions to hydrophobic hydration of inert gases, constructs default models to test them within information theories, and gives information theory predictions using those default models with
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/physics/9901030
A theoretical approach is developed to quantify hydrophobic hydration and interactions on a molecular scale, with the goal of gaining insight into the molecular origins of hydrophobic effects. The model is based on the fundamental relation between th
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/physics/9807001
Publikováno v:
LA-UR-95-3486
Hydrophobic interactions provide driving forces for protein folding, membrane formation, and oil-water separation. Motivated by information theory, the poorly understood nonpolar solute interactions in water are investigated. A simple heuristic model
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/chem-ph/9510001
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.