Zobrazeno 1 - 10
of 418
pro vyhledávání: '"Garcinia fruit"'
Publikováno v:
Journal of Indian Society of Periodontology, Vol 27, Iss 4, Pp 399-406 (2023)
Background: The present study formulates and evaluates a polyberry gel comprising extracts of cranberry (Vaccinium macrocarpon) and brindle berry (Garcinia cambogia) in patients suffering from chronic periodontitis. Materials and Methods: The polyber
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c081ba149ce41d1a2208ff6f3f49310
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering August 2013 117(4):513-520
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing April 2013 91(2):103-110
Autor:
Waigoon RITTIRUT, Chairat SIRIPATANA
Publikováno v:
Walailak Journal of Science and Technology, Vol 4, Iss 2 (2011)
The diffusion properties of garcinia fruit acids (Garcinia atroviridis) were investigated in a batch reactor. The influences of two variables were studied: material thickness and extraction temperature. Stirring was continuous to assure turbulent flo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58c51e213fc34dcc9fcf69caaa0b0d58
Publikováno v:
International Journal of Current Research in Biosciences and Plant Biology. 8:4-13
The genus Garcinia has many varieties of fruit trees, which are found in rural and urban backyards, tropical forests and domestic orchards of several tropical countries. Fruits have a great diversity of metabolites, among which phenolic compounds sta
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Drug Week; 8/25/2023, p567-567, 1p
Publikováno v:
Food and Nutrition Sciences. :812-820
The favorite soup for Thai particularly in the southern part is Southern sour curry or Keang-hleung soup. The ingredients used in the paste are turmeric rhizome, garlic, shallot and chili. However, for making the sour soup, the souring agent such as