Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Garcia Rebollar, Paloma"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ferrer, Pablo, Calvet, Salvador, Piquer, Olga, Garcia Rebollar, Paloma, Blas Beorlegui, Juan Carlos de, Bonet, J., Coma, J, Cerisuelo, A.
Publikováno v:
WIANF 2nd World Conference on Innovative Animal Nutrition and Feeding. Book of Abstracts | WIANF 2nd World Conference on Innovative Animal Nutrition and Feeding | 18/10/2017-20/10/2017 | Budapest, Hungría
Archivo Digital UPM
Universidad Politécnica de Madrid
Archivo Digital UPM
Universidad Politécnica de Madrid
The use of agro-industrial by-products in animal feed can be economically and environmentally beneficial to the livestock sector, increasing its profitability and sustainability1. In the light of the scarcity of resources and the increasing demand fo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7e3e4f057418140846d8fad7904576bd
http://oa.upm.es/50910/
http://oa.upm.es/50910/
Autor:
Calvet, Salvador, Antezana, W., Cerisuelo, A., Estellés, Fernando, Ferrer, Pablo, Fernandes Beccaccia, Amanda, Garcia Rebollar, Paloma, Blas Beorlegui, Juan Carlos de
Publikováno v:
Red científica de mitigación de emisiones de GEI en el sector agroforestal | IV Workshop Remedia | 23/03/2015-25/03/2015 | Madrid
Archivo Digital UPM
Universidad Politécnica de Madrid
Archivo Digital UPM
Universidad Politécnica de Madrid
This study reviews the effects of pig slurry composition on the biochemical methane (CH4) potential (B0), using the information collected in three nutrition assays. A total of 84 animals were used to test the effect of 13 different diets.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3a60c22223eedba7eaac28c0f35cca54
http://oa.upm.es/41538/
http://oa.upm.es/41538/
Publikováno v:
Tierras Caprino, ISSN 2340-9827, 2014, Vol. 8
Archivo Digital UPM
Universidad Politécnica de Madrid
Archivo Digital UPM
Universidad Politécnica de Madrid
La producción de leche (volumen), el contenido proteico (caseínas) y el contenido en materia grasa (perfil de ácidos grasos) de la leche adquieren una especial importancia, ya que influyen en el rendimiento quesero y el tipo de queso producido.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::74547d0902c338dddc7e11c574288678
http://oa.upm.es/35948/
http://oa.upm.es/35948/
Autor:
Beccaccia, Amanda, Sánchez Martín, Laura, Blas Beorlegui, Juan Carlos de, Garcia Rebollar, Paloma, Theobald, Mark Richard, Estellés, Fernando, Vallejo Garcia, Antonio, Sanz Cobeña, Alberto
Publikováno v:
Libro de Resúmenes III Workshop REMEDIA | III Workshop REMEDIA | 10 y 11 de Abril de 2014 | Universidad Politécnica de Valencia
Archivo Digital UPM
Universidad Politécnica de Madrid
Archivo Digital UPM
Universidad Politécnica de Madrid
It is estimated that N losses from fertilized crops range between 50-70%, depending on management practices, climate and soil conditions. Ammonia (NH3) emissions following land application of animal manures give rise to a significant proportion of th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::58226d51d71431f5a23b15d492e29a93
https://oa.upm.es/36324/
https://oa.upm.es/36324/
Autor:
Antezana, W., Cerisuelo, A., Ferrer, Pablo, Estellés, Fernando, Moset, Verónica, Garcia Rebollar, Paloma, Blas Beorlegui, Juan Carlos de, Calvet, Salvador
Publikováno v:
III Workshop REMEDIA. Libro de Resúmenes | III Workshop REMEDIA | 10 y 11 de abril de 2014 | Universidad Politécnica de Valencia
Archivo Digital UPM
instname
Archivo Digital UPM
instname
La composición del purín varía en función de la dieta, los procesos fisiológicos y bioquímicos en el animal y el manejo, entre otros. La composición del purín es determinante en las emisiones de metano (CH 4 ) y amoniaco (NH 3 ) (Moset y col.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5e54361abedf1a47dc5a2d23b2f47187
https://oa.upm.es/38281/
https://oa.upm.es/38281/