Zobrazeno 1 - 10
of 427
pro vyhledávání: '"García-Segovia P"'
Autor:
Jessica Rubiano-Moreno, Violeta Corona, Alejandro Rodríguez-Magaña, Purificación García-Segovia
Publikováno v:
Revista U.D.C.A Actualidad & Divulgación Científica, Vol 27, Iss 2 (2024)
Los consumidores suelen asociar sus preferencias con sabores específicos según la procedencia de los alimentos y bebidas; sin embargo, no siempre se consideran estas diferencias cuando se exportan dichos alimentos. Esta investigación presenta los
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea55030a54aa4cd9a7c7a78c9e897721
Autor:
Raquel Gil Laborda, Edgard Rodríguez de Frías, Nabil Subhi-Issa, Elena Carrillo de Albornoz, Elena Meliá, Marcos Órdenes, Victoria Verdú, Juan Vidal, Esther Suárez, Isabel Santillán, Daniel Ordóñez, David Pintado-Vera, Victoria González Villafáñez, Ángel Lorenzo, Manuel Fariñas, Mario Rodríguez-Paíno, María Núñez Beltrán, Áurea García Segovia, Ainhoa del Olmo, Fernando Martín Cañadas, Rosa Daurelio, Alfonso de la Fuente, José Manuel González Casbas, Vega Cabezuelo, Francisco Ros Berruezo, Miguel Ángel Moreno Hidalgo, Silvia Iniesta, Beatriz Bueno, Álvaro Martínez Acera, Alexandra Izquierdo, José Luis Vicario, Miguel Fernández-Arquero, Silvia Sánchez-Ramón
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Throughout pregnancy, the decidua is predominantly populated by NK lymphocytes expressing Killer immunoglobulin-like receptors (KIR) that recognize human leukocyte antigen-C (HLA-C) ligands from trophoblast cells. This study aims to investig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ec4a97f7c4544ef8051778402d79e1b
Autor:
Marta Igual, Rosa M. Cámara, Francesca Fortuna, Patricia García-Herrera, Mercedes M. Pedrosa, Purificación García-Segovia, Javier Martínez-Monzó, Montaña Cámara
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 21, p 3352 (2024)
The aim of this work is to study new, extruded products based on corn flour enriched with carob bean and the evaluation of its functional quality to develop novel gluten-free food products. Five samples based on corn flour with added carob bean flour
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55acb244d2c74178b635c8c8c601f682
Autor:
Palmira Javier-Pisco, Isabel Escriche, Marta Igual, Purificación García-Segovia, María Jesús Pagan
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 16, p 2480 (2024)
A growing interest in healthy diets has increased demand for fish and seafood, with aquaculture playing a crucial role in meeting this need. Developing new aquaculture products can enhance their commercial value and address consumer demand, but it is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/418f1d78f8a5447faf6a3b7cee891f1b
Autor:
Sofía Vargha, Marta Igual, Marcelo Miraballes, Adriana Gámbaro, Purificación García-Segovia, Javier Martínez-Monzó
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 15, p 2405 (2024)
Vegetables and legume soups contain various essential and bioactive constituents such as vitamin C, carotenoids, and phenolics. Antioxidant activity characteristics related to those compounds are well known to contribute profusely to human health. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c99d3b312b3a4cce85d67c261694d4b0
Autor:
Liliana Acurio, Diego Salazar, María Eugenia García, Purificación García-Segovia, Javier Martínez-Monzó, Marta Igual
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100752- (2024)
Andean roots can be used as an alternative to gluten-free food. The objective of this study was to enhance the technological and nutritional properties of Andean root flours to promote their industrial applicability. The water content and activity of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40852314ba0941d48f5a4607eda41be2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.