Zobrazeno 1 - 10
of 245
pro vyhledávání: '"García-Almendárez BE"'
Autor:
Bautista-Espinoza, P.I., Reynoso-Camacho, R., Mares-Mares, E., Granados-Arvizu, J.A., García-Almendárez, B.E., Regalado-González, C.
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2024 58
Autor:
Bautista-Espinoza, P.I., Di Pierro, P., Amaya-Llano, S.L., García-Almendarez, B.E., Mares-Mares, E., Escamilla-García, M., Granados-Arvizu, J.A., Velázquez de la Cruz, G., Regalado-González, C.
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2023 55
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hernández-Pimentel, V.M., Regalado-González, C., Nava-Morales, G.M., Meas-Vong, Y., Castañeda-Serrano, M.P., García-Almendárez, B.E.
Publikováno v:
In Journal of Applied Poultry Research September 2020 29(3):622-635
Autor:
V.M. Hernández-Pimentel, C. Regalado-González, G.M. Nava-Morales, Y. Meas-Vong, M.P. Castañeda-Serrano, B.E. García-Almendárez
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 29, Iss 3, Pp 622-635 (2020)
Summary: Salmonella is the most common pathogen in poultry associated to foodborne outbreaks. There is concern about the use of sodium hypochlorite (NaClO) during antimicrobial interventions in broiler chicken processing because of trihalomethane (TH
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b98ee435e8f47f689071de52a1028f9
Autor:
Fernandez-Bats, Iñigo, Di Pierro, Prospero, Villalonga-Santana, Reynaldo, Garcia-Almendarez, Blanca, Porta, Raffaele
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2018 82:106-115
Autor:
Jiménez-Pichardo, Rodrigo, Regalado, Carlos, Castaño-Tostado, Eduardo, Meas-Vong, Yunny, Santos-Cruz, José, García-Almendárez, Blanca E.
Publikováno v:
In Food Control February 2016 60:320-328
Autor:
Sánchez-Ortega, Irais, García-Almendárez, Blanca E., Santos-López, Eva María, Reyes-González, Luis Raymundo, Regalado, Carlos
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2016 52:906-913
Autor:
Rodrigo Jiménez-Pichardo, Iriana Hernández-Martínez, Carlos Regalado-González, José Santos-Cruz, Yunny Meas-Vong, María del Carmen Wacher-Rodarte, Julián Carrillo-Reyes, Irais Sánchez-Ortega, Blanca Estela García-Almendárez
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 1, p 103 (2021)
Biofilms on food-contact surfaces can lead to recurrent contamination. This work aimed to study the biofilm formation process on stainless steel plates used in the dairy industry: 304 surface finish 2B and electropolished; and the effect of a cleanin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fc628b9c38248c9b4687b4e98cfc424
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.