Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"García de Fernando, G. D."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D'Arrigo, M.1, García De Fernando, G. D.1, De Diego, R. Velasco1, Ordóñez, J. A.1, George, S. M.2, Pin, C.2 carmen.pin@bbsrc.ac.uk
Publikováno v:
Applied & Environmental Microbiology. Apr2006, Vol. 72 Issue 4, p2533-2538. 6p. 2 Charts, 4 Graphs.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology; 2024, p1-16, 16p
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Apr1992, Vol. 27 Issue 2, p133-136, 4p
Autor:
Pavlov, A., García de Fernando, G. D., Díaz, O., Fernández, M., López, D., Ordóñez, J. A., de la Hoz, L.
Publikováno v:
Zeitschrift für Lebensmitteluntersuchung und -Forschung A; June 1994, Vol. 198 Issue: 6 p465-468, 4p
Publikováno v:
International Food Research Journal; Oct2024, Vol. 31 Issue 5, p1282-1297, 16p
Autor:
Wang, Zhiqi1 (AUTHOR), Li, Ping1 (AUTHOR), Zhou, Hui1,2 (AUTHOR) zhouhui@hfut.edu.cn, Xu, Baocai1,2,3 (AUTHOR), Cai, Kezhou1,2 (AUTHOR), Li, Peijun1,2 (AUTHOR), Zhou, Kai1,2 (AUTHOR), Wang, Zhaoming1,2 (AUTHOR) 706947252@qq.com, Han, Qingrong4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. May2022, Vol. 46 Issue 5, p1-11. 11p.
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Feb2019, Vol. 7 Issue 2, p797-804. 8p.
Autor:
Martin, Cédric Saint, Jubelin, Grégory, Darsonval, Maud, Leroy, Sabine, Leneveu‐Jenvrin, Charlène, Hmidene, Ghaya, Omhover, Lysiane, Stahl, Valérie, Guillier, Laurent, Briandet, Romain, Desvaux, Mickaël, Dubois‐Brissonnet, Florence
Publikováno v:
Comprehensive Reviews in Food Science & Food Safety; Sep2022, Vol. 21 Issue 5, p4294-4326, 33p
Autor:
Kamenik, Josef (AUTHOR), Jezek, Frantisek (AUTHOR), Macharácková, Blanka (AUTHOR), Bednár, Jiri (AUTHOR), Dolezalová, Jana (AUTHOR)
Publikováno v:
Fleischwirtschaft. 2/16/2023, Issue 2, p62-67. 6p.