Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"García Rey R"'
Publikováno v:
Analytical & Bioanalytical Chemistry. Sep2003, Vol. 377 Issue 2, p316-321. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Herrero Martín S; Servicio de Neumología, Complejo Hospitalario de Navarra (CHN), Pamplona, Navarra, España. Electronic address: hm_sonia_2@hotmail.com., Hueto Pérez de Heredia J; Servicio de Neumología, Complejo Hospitalario de Navarra (CHN), Pamplona, Navarra, España., Cuesta Remón A; Universidad Pública de Navarra (UPNA), Pamplona, Navarra, España., Gómez Fernández M; Universidad Pública de Navarra (UPNA), Pamplona, Navarra, España., Antón MM; Universidad Pública de Navarra (UPNA), Pamplona, Navarra, España., Cabasés J; Universidad Pública de Navarra (UPNA), Pamplona, Navarra, España., García Rey R; Navarrabiomed, Centro de Investigación Biomédica, Pamplona, Navarra, España., Cebollero Rivas P; Servicio de Neumología, Complejo Hospitalario de Navarra (CHN), Pamplona, Navarra, España.
Publikováno v:
Archivos de bronconeumologia [Arch Bronconeumol (Engl Ed)] 2020 Dec 10. Date of Electronic Publication: 2020 Dec 10.
Autor:
García-Rey RM; Department of Analytical Chemistry, University of Córdoba, Marie Curie Building, Campus of Rabanales, Annex C-3, E-14071 Córdoba, Spain., García-Olmo J, De Pedro E, Quiles-Zafra R, Luque de Castro MD
Publikováno v:
Meat science [Meat Sci] 2005 Jun; Vol. 70 (2), pp. 357-63. Date of Electronic Publication: 2005 Mar 21.
Autor:
García-Rey RM; R&D Department, Campofrı́o Alimentación S.A., E-45500 Torrijos, Toledo, Spain., García-Garrido JA, Quiles-Zafra R, Tapiador J, Luque de Castro MD
Publikováno v:
Meat science [Meat Sci] 2004 Aug; Vol. 67 (4), pp. 625-32.