Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"García Pereda J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moreno Rojas R; Departamento de Bromatología y Tecnología de los Alimentos. Universidad de Córdoba.. rafael.moreno@uco.es., Fernández Torres A; Departamento de Bromatología y Tecnología de los Alimentos. Universidad de Córdoba.. rafael.moreno@uco.es., García Pereda J; Departamento de Biología Molecular e Ingeniería Química de la Universidad Pablo de Olavide.. rafael.moreno@uco.es., Cámara Martos F; Departamento de Bromatología y Tecnología de los Alimentos. Universidad de Córdoba.. rafael.moreno@uco.es., Amaro López MA; Departamento de Bromatología y Tecnología de los Alimentos. Universidad de Córdoba.. rafael.moreno@uco.es., Ros Berruezo G; Departamento de Tecnología de los Alimentos, Nutrición y Bromatología de la Universidad de Murcia.. rafael.moreno@uco.es., Martínez de Victoria Muñoz E; Instituto de Nutrición y Tecnología de los Alimentos 'José Mataix Verdú' de la Universidad de Granada, España.. rafael.moreno@uco.es., Martínez de Victoria Carazo I; Instituto de Nutrición y Tecnología de los Alimentos 'José Mataix Verdú' de la Universidad de Granada, España.. rafael.moreno@uco.es.
Publikováno v:
Nutricion hospitalaria [Nutr Hosp] 2015 Jun 01; Vol. 31 (6), pp. 2660-7. Date of Electronic Publication: 2015 Jun 01.