Zobrazeno 1 - 10
of 110
pro vyhledávání: '"García Díez J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Correia S, Silva V, García-Díez J, Teixeira P, Pimenta K, Tejedor-Junco MT, Oliveira S, Igrejas G, Poeta P
Publikováno v:
Infection and Drug Resistance, Vol Volume 12, Pp 3421-3423 (2019)
Susana Correia,1–4 Vanessa Silva,1–4 Juan García-Díez,5 Paula Teixeira,6 Kevin Pimenta,1–4 María Teresa Tejedor-Junco,7 Soraia Oliveira,1–4 Gilberto Igrejas,2–4 Patricia Poeta1,4 1Microbiology and Antibiotic Resistance Team (MicroART), D
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc25c36aa3a343d8b45b5deec91a136e
Autor:
García-Díez, J., Alheiro, J., Pinto, A.L., Soares, L., Falco, V., Fraqueza, M.J., Patarata, L.
Publikováno v:
In Food Control January 2016 59:262-270
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Control December 2013 34(2):613-618
Autor:
Moreira, M. J.1 mjoaom@hotmail.com, García‐Díez, J.1, de Almeida, J. M. M. M.2,3, Saraiva, C.1
Publikováno v:
International Journal of Consumer Studies. Jul2019, Vol. 43 Issue 4, p327-334. 8p. 3 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
García‐Díez, J.1 juangarciadiez@gmail.com, Alheiro, J.1, Pinto, A.L.1, Soares, L.1, Falco, V.2, Fraqueza, M.J.3, Patarata, L.1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Aug2017, Vol. 41 Issue 4, pn/a-N.PAG. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.