Zobrazeno 1 - 10
of 190
pro vyhledávání: '"Garbuz, S."'
Publikováno v:
Eurasian Soil Science. Mar2016, Vol. 49 Issue 3, p367-375. 9p.
Article In certain countries of the world, camel's milk is used for food on a level with cow's milk. Shubat is a traditional food product based on camel milk in Kazakhstan. It is a fermented milk product obtained as a result of spontaneous fermentati
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::664e07e86528cb74223c6c07a08947d4
http://hdl.handle.net/10492/4510
http://hdl.handle.net/10492/4510
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tun KM; Wildlife and Ecology Group, School of Agriculture and Environment, Massey University, Private Bag 11222, Palmerston North 4410, New Zealand., Clavijo McCormick A; Wildlife and Ecology Group, School of Agriculture and Environment, Massey University, Private Bag 11222, Palmerston North 4410, New Zealand., Jones T; Plant & Food Research, Fitzherbert Science Centre, Batchelar Road, Palmerston North 4410, New Zealand., Garbuz S; Wildlife and Ecology Group, School of Agriculture and Environment, Massey University, Private Bag 11222, Palmerston North 4410, New Zealand., Minor M; Wildlife and Ecology Group, School of Agriculture and Environment, Massey University, Private Bag 11222, Palmerston North 4410, New Zealand.
Publikováno v:
Insects [Insects] 2020 Jul 22; Vol. 11 (8). Date of Electronic Publication: 2020 Jul 22.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomy Research; 2018, Vol. 16 Issue 5, p2117-2129, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.