Zobrazeno 1 - 10
of 114
pro vyhledávání: '"Gao XiuZhi"'
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 131, p 01091 (2019)
The variation of bacterial community in lettuce continuous cropping was determined by high throughput sequencing. During the continuous planting of lettuce, the richness and diversity of bacterial communities in the soil increased, and the ACE index
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8060754770a4d25b045143ec13088d0
Autor:
Ni, Ne, Gao, Xiuzhi, Xing, Enhui, Zhu, Yuan, Liu, Jianqiang, Xin, Mudi, Ouyang, Ying, Luo, Yibin, Shu, Xingtian
Publikováno v:
In Microporous and Mesoporous Materials October 2023 360
Publikováno v:
In Magnetic Resonance Letters November 2022 2(4):266-275
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods August 2020 71
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2016 194:723-732
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shi, Yanchun, Xing, Enhui, Gao, Xiuzhi, Liu, Dongyun, Xie, Wenhua, Zhang, Fengmei, Mu, Xuhong, Shu, Xingtian
Publikováno v:
In Microporous and Mesoporous Materials December 2014 200:269-278
Publikováno v:
Industrial & Engineering Chemistry Research; 3/1/2023, Vol. 62 Issue 8, p3792-3799, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.