Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Gao, Pengxia"'
Autor:
Gao, Pengxia1,2 (AUTHOR), Li, Zhi1 (AUTHOR), Gong, Mengqiang1 (AUTHOR), Ma, Bo1 (AUTHOR), Xu, Hua1 (AUTHOR) xuhua@bmi.ac.cn, Wang, Lili1 (AUTHOR), Xie, Jianwei1 (AUTHOR) xuhua@bmi.ac.cn
Publikováno v:
Molecules. Jul2024, Vol. 29 Issue 14, p3257. 12p.
Autor:
Gong, Mengqiang, Li, Zhi, Xu, Hua, Ma, Bo, Gao, Pengxia, Wang, Lili, Li, Junkai, Wu, Qinglai, Wu, Jianfeng, Xie, Jianwei
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology June 2024 188
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biological Trace Element Research; Mar2024, Vol. 202 Issue 3, p878-884, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Objective The data for the effect of dietary magnesium (Mg) on hemoglobin glycation index (HGI) is limited. Thus, this study aimed to examine the relationship between dietary Mg and HGI in the general population. Methods Our research used the data fr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e741151cbdbe357bdeb3770d77216b6a
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-2102579/v1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-2102579/v1