Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"Ganesan, Balasubramanian"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ganesan, Balasubramanian
Publikováno v:
All Graduate Theses and Dissertations.
Lactic acid bacteria are essential as flavor producers of cheese and fermented products. They are capable of catabolizing aromatic, branched chain, and sulfur amino acids to flavor compounds. During cheese ripening the numbers of lactococcal colonies
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stevens John R, Ganesan Balasubramanian, Olson-Buelow Laura C, Hevel Joan M, Hardman Jared P, Aust Ann E
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 9, Iss 1, p 376 (2008)
Abstract Background Although exposure to asbestos is now regulated, patients continue to be diagnosed with mesothelioma, asbestosis, fibrosis and lung carcinoma because of the long latent period between exposure and clinical disease. Asbestosis is ob
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ce62f4e479d4964b66522172911168a
Publikováno v:
Asia-Pacific Journal of Chemical Engineering; Jan2021, Vol. 16 Issue 1, p1-14, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mathematica Bohemica. 133:341-349