Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Gander, E.S."'
Autor:
Aragão F.J.L., Barros L.M.G., Sousa M.V. de, Grossi de Sá M.F., Almeida E.R.P., Gander E.S., Rech E.L.
Publikováno v:
Genetics and Molecular Biology, Vol 22, Iss 3, Pp 445-449 (1999)
Bean (Phaseolus vulgaris), an important component in the diet of people in developing countries, has low levels of the essential amino acid, methionine. We have attempted to correct this deficiency by introducing a transgene coding for a methionine-r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/017f727d032d4c5196c64e491bf7b23d
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition; Sep2002, Vol. 57 Issue 3/4, p353-363, 11p
Autor:
Vincentz, M., Leite, A., Neshich, G., Vriend, G., Mattar, C., Barros, L., Weinberg, D., de Almeida, E.R., Paes de Carvalho, M., Aragão, F., Gander, E.S.
Publikováno v:
Plant Molecular Biology; Aug1997, Vol. 34 Issue 6, p879-889, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.