Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"Gand M"'
Autor:
Seidel, L., Albuquerque, W., Happel, K., Ghezellou, P., Gand, M., Spengler, B., Zorn, H., Will, F., Schweiggert, R.
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Chemistry; 1/31/2024, Vol. 72 Issue 4, p1938-1948, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Molecular Catalysis. B, Enzymatic December 2014 110:126-132
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Wood-degrading fungi and enzyme preparations derived thereof were identified to degrade boar taint compounds. Fungal strains (n = 27) were analytically and sensorially screened for skatole (SK) and androstenone (AEON) degradation in head space (HS) v
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::f25988be1c1c7c3a32a833356492c17b
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/430786
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/430786
Autor:
Fingerhut, M.A., Henrich, L., Lauber, C., Broel, N., Ghezellou, P., Karrer, D., Spengler, B., Langfelder, K., Stressler, T., Zorn, H., Gand, M.
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Sep2024 Supplement 1, Vol. 78, pS3-217-S3-217, 1p
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Sep2024 Supplement 1, Vol. 78, pS3-211-S3-211, 1p
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Sep2024 Supplement 1, Vol. 78, pS3-208-S3-208, 1p
Autor:
Henrich, L., Broel, N., Schüler, J., Lang, M., Ritter, J., Manhard, J., Siegl, A., Weichhard, E., Xin, F., Zorn, H., Li, B., Gand, M.
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Sep2024 Supplement 1, Vol. 78, pS3-207-S3-207, 1p